Workshops

Naast lezingen geef ik workshops ‘zelfverzorgingsproducten maken’. Het is altijd erg leuk en gezellig om zelf crème, zalf of shampoo te maken. Die helemaal gebaseerd is op natuurlijke producten en niet zoals vaseline op restproducten van de petroleumindustrie. Dat is natuurlijk helemaal niet gezond, maar we smeren er wel vaak ons lichaam (het grootste opname-orgaan) of lippen mee in. En dat terwijl je in een handomdraai zelf heel goedkoop superfijne producten kunt maken. We gebruiken alleen producten ‘van dichtbij’ en ik probeer in de keuze van materialen zo duurzaam mogelijk te zijn.

Ik zie steeds weer dat het zelf gaan maken van dit soort producten echt heel inspirerend en zelfs verslavend kan zijn. Een opmaat naar steeds meer gezond gedrag. Je bent dus gewaarschuwd!

Mogelijkheden ‘zelfverzorgingsproducten maken’

De lezingen en workshops kun je los van elkaar volgen, maar een combinatie (in de ochtend theorie, in de middag de workshop) kan ook heel goed werken. In de agenda kun je meer informatie vinden over de aanstaande activiteiten en via de contactpagina kun je mij eventueel uitnodigen.